Kuvendi zgjedh dy anëtarë të Gjykatës Kushtetuese

Elsa Toska dhe Fiona Papajorgji janë dy anëtaret e reja të Gjykatës Kushteutese të zgjedhura nga Parlamenti. Me votim të fshehtë, Toska mori 105 vota pro, nga 84 që i duheshin, po aq sa edhe Papajorgji.