Kuvendi zgjedh dy anëtarë të Gjykatës Kushtetuese

Elsa Toska dhe Fiona Papajorgji janë dy anëtaret e reja të Gjykatës Kushteutese të zgjedhura nga Parlamenti. Me votim të fshehtë, Toska mori 105 vota pro, nga 84 që i duheshin, po aq sa edhe Papajorgji.

Në listën e dërguar nga KED është edhe emri i Arta Vorpsit, por pas mbledhjes së këshillit të legjislacionit u vendos që ajo të konsiderohet si e emëruar në Gjykatën Kushtetuese nga lista e Presidentit Meta, edhe pse ky i fundit nuk e zgjodhi atë, duke pezulluar procesin.