Laborator droge në Fier, detaje nga operacioni ku u përfshi dhe DEA

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:16

Laborator droge në Fier, detaje nga operacioni ku u përfshi dhe DEA

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:16

Gazetarja Jerola Ziaj, në lidhje të drejtpërdrejt nga fshati Frakull, për të dhënë më shumë detaje për laboratorin e kokainës që u zbulua mbrëmjen e së enjtes.