Lagarde, kush është gruaja e parë në krye të BQE?

Christine Lagarde ka lindur në Paris në vitin 1956, ku është diplomuar për drejtësi. Në karrierën e saj si avokate në fushën e Konkurrencës dhe Punës, ajo arriti të ngjisë shumë shpejt majat duke u vendosur në krye të një prej studiove ligjore më të mëdha në Amerikë.

Shkarkoni aplikacionin e A2