Lagjja 13 në Durrës, banorët: Jemi lënë në harresë pas tërmetit

Me banesa të dëmtuara, pa bonus qiraje dhe pa asnjë përgjigje nga autoritetet nëse apartamentet e tyre janë të riparueshme ose jo, banorë të lagjes 13 në Durrës kanë protestuar dy muaj pas tërmetit të 26 nëntorit për lënien e tyre në harresë totale.