Lajçak, bashkë me këshilltarët e Macron dhe Scholz në Kosovë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:45

Lajçak, bashkë me këshilltarët e Macron dhe Scholz në Kosovë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:45

Ndërmjetësuesi i Bashkimit Europian për dialogun, Miroslav Lajçak, bashkë me këshilltarë për politikë të jashtme të Kancelarit gjerman dhe Presidentit francez zhvilluan një vizitë zyrtare në Kosovë.

Lajçak, bashkë me këshilltarët e Macron dhe Scholz në Kosovë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:45

Ndërmjetësuesi i Bashkimit Europian për dialogun, Miroslav Lajçak, bashkë me këshilltarë për politikë të jashtme të Kancelarit gjerman dhe Presidentit francez zhvilluan një vizitë zyrtare në Kosovë.