Lami dhe Kristo komentojnë protestën e opozitës – A2

Lami dhe Kristo komentojnë protestën e opozitës

Roland Lami, pedagog dhe analist dhe Erjon Kristo, pedagog dhe aktivist i shoqërisë civile, ishin të ftuar në Ditarin e orës 09:00.