Lamtumira e ish-trajnerit, Edy Reja largohet mes duartrokitjeve dhe shtrëngimit të duarve

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:57

Lamtumira e ish-trajnerit, Edy Reja largohet mes duartrokitjeve dhe shtrëngimit të duarve

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:57

I pranishëm në konferencën për shtyp ishte dhe ish-trajneri italian, Edi Reja i cili i dha lamtumirën kombëtares shqiptare. 77-vjeçari u shpreh se ka qenë një nder të ishte në krye të skuadrës, ndërsa i uroi suksese teknikut të ri.

Lamtumira e ish-trajnerit, Edy Reja largohet mes duartrokitjeve dhe shtrëngimit të duarve

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:57

I pranishëm në konferencën për shtyp ishte dhe ish-trajneri italian, Edi Reja i cili i dha lamtumirën kombëtares shqiptare. 77-vjeçari u shpreh se ka qenë një nder të ishte në krye të skuadrës, ndërsa i uroi suksese teknikut të ri.