Lamtumirë Bujar Nishani! Ish-presidenti përcillet për në banesën e fundit

Publikuar më: 2/6/2022, ora 16:51

Lamtumirë Bujar Nishani! Ish-presidenti përcillet për në banesën e fundit

Publikuar më: 2/6/2022, ora 16:51

Ish-presidenti i Republikës Bujar Nishani u përcoll për në banesën e fundit. Në ceremoninë shtetërore të organizuar në ambientet e Presidencës, personalitete të larta të vendit dhe politikes nderuan për herë të fundit ish-kryetarin e Shtetit. Në homazhe morën pjesë gjithashtu përfaqësues të trupës diplomatike si dhe personalitete të larta shtetërore të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Lamtumirë Bujar Nishani! Ish-presidenti përcillet për në banesën e fundit

Publikuar më: 2/6/2022, ora 16:51

Ish-presidenti i Republikës Bujar Nishani u përcoll për në banesën e fundit. Në ceremoninë shtetërore të organizuar në ambientet e Presidencës, personalitete të larta të vendit dhe politikes nderuan për herë të fundit ish-kryetarin e Shtetit. Në homazhe morën pjesë gjithashtu përfaqësues të trupës diplomatike si dhe personalitete të larta shtetërore të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.