Largimi i Ahmetaj nga postet, Dervishi: Në politikë ka interesa, duket se nuk i përputhen me Ramën

Publikuar më: 28/9/2022, ora 20:38

Largimi i Ahmetaj nga postet, Dervishi: Në politikë ka interesa, duket se nuk i përputhen me Ramën

Publikuar më: 28/9/2022, ora 20:38

Në studion e Debat në A2 CNN u diskutua për çështjen e vendimit të Kryesisë së Partisë Socialiste dhe kryeministrit Edi Rama për të larguar nga posti i drejtuesit politik të Vlorës së Arben Ahmetaj, i cili vjen pas largimit të tij si zv/kryeministër dhe ministër për rindërtim. Sipas analistit Lutfi Dervishi, në politikë prevalojnë interesat dhe duket se këto të fundit nuk përputhen më mes kryeministrit Rama dhe Arben Ahmetaj.

Largimi i Ahmetaj nga postet, Dervishi: Në politikë ka interesa, duket se nuk i përputhen me Ramën

Publikuar më: 28/9/2022, ora 20:38

Në studion e Debat në A2 CNN u diskutua për çështjen e vendimit të Kryesisë së Partisë Socialiste dhe kryeministrit Edi Rama për të larguar nga posti i drejtuesit politik të Vlorës së Arben Ahmetaj, i cili vjen pas largimit të tij si zv/kryeministër dhe ministër për rindërtim. Sipas analistit Lutfi Dervishi, në politikë prevalojnë interesat dhe duket se këto të fundit nuk përputhen më mes kryeministrit Rama dhe Arben Ahmetaj.