Largimi i Engel nga Kongresi Amerikan, Ben Andoni: Ndihma e tij thelbësore për Ballkanin

Largimi i Engel nga Kongresi Amerikan është diskutuar në studion e A2 CNN me gazetarin Ben Andoni. Në këndvështrimin e tij Andoni thotë se ndihma e kongresmenit Engel ishte thelbësore jo vetëm për Kosovën dhe Shqipërinë, por për të gjithë Ballkanin. Sipas tij Engel kapte fillin e problematikave ndërkohë që ka projektuar problemin e vendeve të vogla në problemet që presin kombe të mëdha.