Largimi i shqiptarëve, debate mes Priftit dhe Bajrabës në A2 Business

Publikuar më: 14/7/2021, ora 21:43

Largimi i shqiptarëve, debate mes Priftit dhe Bajrabës në A2 Business

Publikuar më: 14/7/2021, ora 21:43

Deklarata e ekspertit të ekonomisë Rezart Prifti në lidhje me mungesën e njerëzve për punën në vendin tonë, ngjalli debate në studion e A2 Business me ekspertin për çështjet ekonomike dhe sociale Kosta Bajraba. Ky i fundit u shpreh se Shqipëria nuk jeton sot në këtë “mrekulli” ekonomike siç e cilësoi ai që të ketë më shumë vende pune sesa njerëz për punë. Ai tha se emigrimi nuk mund të ndalohet.

Largimi i shqiptarëve, debate mes Priftit dhe Bajrabës në A2 Business

Publikuar më: 14/7/2021, ora 21:43

Deklarata e ekspertit të ekonomisë Rezart Prifti në lidhje me mungesën e njerëzve për punën në vendin tonë, ngjalli debate në studion e A2 Business me ekspertin për çështjet ekonomike dhe sociale Kosta Bajraba. Ky i fundit u shpreh se Shqipëria nuk jeton sot në këtë “mrekulli” ekonomike siç e cilësoi ai që të ketë më shumë vende pune sesa njerëz për punë. Ai tha se emigrimi nuk mund të ndalohet.