Largimi i shqiptarëve, Shabani: Besoj se nuk ikin për një rrogë

Publikuar më: 12/5/2022, ora 22:48

Largimi i shqiptarëve, Shabani: Besoj se nuk ikin për një rrogë

Publikuar më: 12/5/2022, ora 22:48

Pedagogu Endrit Shabani komentoi në Absolut 4 me Blendi Salajn dhe një nga problematikat më të dhimbshme për vendin tonë në vitet e fundit atë të largimit të të rinjve dhe elitave. Për Shabanin, shqiptarët nuk largohen për një rrogë, por sepse ata ndihen të pasigurt, të pafuqishëm dhe të shkëputur nga komuniteti.

Largimi i shqiptarëve, Shabani: Besoj se nuk ikin për një rrogë

Publikuar më: 12/5/2022, ora 22:48

Pedagogu Endrit Shabani komentoi në Absolut 4 me Blendi Salajn dhe një nga problematikat më të dhimbshme për vendin tonë në vitet e fundit atë të largimit të të rinjve dhe elitave. Për Shabanin, shqiptarët nuk largohen për një rrogë, por sepse ata ndihen të pasigurt, të pafuqishëm dhe të shkëputur nga komuniteti.