Lavrov: Bashkimi Europian dhe NATO, si Hitleri

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:22

Lavrov: Bashkimi Europian dhe NATO, si Hitleri

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:22