Lavrov irriton Izraelin pasi tha se Hitleri kishte gjak hebre

Publikuar më: 2/5/2022, ora 13:43

Lavrov irriton Izraelin pasi tha se Hitleri kishte gjak hebre

Publikuar më: 2/5/2022, ora 13:43

Marrëdhëniet mes Rusisë dhe Izraelit janë më të tensionuara se kurrë më parë. Shkak për këtë është bërë një deklaratë e ministrit të jashtëm, Sergey Lavrov, i cili gjatë fundjavës tha se diktatori nazist Adolf Hitler kishte “gjak hebre”. Këtë koment e bëri në tentativë për të krahasuar diktatorin nazist me presidentin e Ukrainës, Volodymyr Zelensky, i cili është me prejardhje hebre.

Lavrov irriton Izraelin pasi tha se Hitleri kishte gjak hebre

Publikuar më: 2/5/2022, ora 13:43

Marrëdhëniet mes Rusisë dhe Izraelit janë më të tensionuara se kurrë më parë. Shkak për këtë është bërë një deklaratë e ministrit të jashtëm, Sergey Lavrov, i cili gjatë fundjavës tha se diktatori nazist Adolf Hitler kishte “gjak hebre”. Këtë koment e bëri në tentativë për të krahasuar diktatorin nazist me presidentin e Ukrainës, Volodymyr Zelensky, i cili është me prejardhje hebre.