Lavrov: Rusia nuk është e pastër dhe nuk ka turp ta pranojë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 10:31

Lavrov: Rusia nuk është e pastër dhe nuk ka turp ta pranojë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 10:31

“Nuk e pushtuam Ukrainën. Shpallëm një operacion special pasi nuk kishim asnjë mënyrë tjetër për t’i shpjeguar Perëndimit së anëtarësimi i Ukrainës në NATO ishte një akt kriminal”. Kështu shprehet ministri i Jashtëm Sergei Lavrov në një intervistë të rrallë për BBC.

Lavrov: Rusia nuk është e pastër dhe nuk ka turp ta pranojë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 10:31

“Nuk e pushtuam Ukrainën. Shpallëm një operacion special pasi nuk kishim asnjë mënyrë tjetër për t’i shpjeguar Perëndimit së anëtarësimi i Ukrainës në NATO ishte një akt kriminal”. Kështu shprehet ministri i Jashtëm Sergei Lavrov në një intervistë të rrallë për BBC.