Lay’s dhuron bursa për 20 studentë të ekselencës

Publikuar më: 19/10/2021, ora 20:02

Lay’s dhuron bursa për 20 studentë të ekselencës

Publikuar më: 19/10/2021, ora 20:02

Një shembull i shkëlqyer i bashkëpunimit mes biznesit dhe shkollave është ai mes Agna Group dhe Universitetit të Tiranës, ku përfituesit janë studentët e ekselencës. Anila Laja, menaxhere e Agna Group, shpjegoi secilit student do t’i dhurohet një çek me vlerë 100 mijë lek të reja.

Lay’s dhuron bursa për 20 studentë të ekselencës

Publikuar më: 19/10/2021, ora 20:02

Një shembull i shkëlqyer i bashkëpunimit mes biznesit dhe shkollave është ai mes Agna Group dhe Universitetit të Tiranës, ku përfituesit janë studentët e ekselencës. Anila Laja, menaxhere e Agna Group, shpjegoi secilit student do t’i dhurohet një çek me vlerë 100 mijë lek të reja.