“Le desire”, ekspozita në Paris e artistit Dastid Miluka

Publikuar më: 12/5/2022, ora 10:22

“Le desire”, ekspozita në Paris e artistit Dastid Miluka

Publikuar më: 12/5/2022, ora 10:22

Artisti shqiptar Dastid Miluka do të çelë këtë të shtunë në Paris një ekspozitë personale me piktura nga krijimtaria e tij. I vendosur në Bruksel prej shumë vitesh, Miluka ushtron në vijimësi një pikturë të ndikuar nga ngjyrat e Mesdheut dhe tema që përmbajnë Shqipërinë.

“Le desire”, ekspozita në Paris e artistit Dastid Miluka

Publikuar më: 12/5/2022, ora 10:22

Artisti shqiptar Dastid Miluka do të çelë këtë të shtunë në Paris një ekspozitë personale me piktura nga krijimtaria e tij. I vendosur në Bruksel prej shumë vitesh, Miluka ushtron në vijimësi një pikturë të ndikuar nga ngjyrat e Mesdheut dhe tema që përmbajnë Shqipërinë.