Legalizimi i kanabisit dhe efektet në ekonomi – A2 Business, 13/05/2020

Debat mes ekspertëve të ekonomisë ka ngritur ditët e fundit edhe nisma e deklaruar nga kryeministri, ajo e legalizimit të kanabisit për arsye shëndetësore. Një pjesë e tyre apelon për kujdes, pasi dëmet mund të jenë më të mëdha se përfitimet. Për të diskutuar më shumë lidhur me propozimin e kryeministrit për legalizimin e kanabisit për arsye shëndetësore, por edhe për gjendjen e ekonomisë shqiptare dhe rikthimin në normalitet, teksa hapja graduale pas pandemisë së koronavirusit ka nisur tashmë, i ftuar në A2 Business, Gent Beqiri, ekspert për ekonominë, ish-drejtor i përgjithshëm i Agjencisë për Nxitjen e Investimeve të Huaja.