Legalizimi i kanabisit mjekësor, Civici: Ka përfitime të mëdha ekonomike, por a e bëjmë dot?

Eksperti i Ekonomisë Adrian Civici ishte i ftuar në edicionit e Ditarit në A2 për të diskutuar rreth temës së shumëdiskutuar të legalizimit të kanabisit mjekësor në Shqipëri dhe ndikimin që kjo gjë do të kishte në ekonominë e vendit.