Legalizimi i kanabisit mjekësor, Rama: Trend botëror, do ta kalojmë këtë sesion parlamentar

Kryeministri Rama foli në një bashkëbisedime me gazetarët këtë të martë edhe në lidhje me legalizimin e kanabisit mjekësor, duke theksuar se për këtë po punohet prej një viti dhe synohet të miratohet në këtë sesion parlamentar.