Legjenda Roger Federer promovon tenisin në Shqipëri, program për 1200 fëmijë

1200 fëmijë të moshave nga 6 deri në 15 vjeç janë përfitues të një programi të financuar nga Ambasada Zviceriane në Tiranë dhe sektori privat, i cili promovon sportin e tenisit, si një formë e shëndetshme aktiviteti fizik për të luftuar obezitetin.