Lehtësimi i masave dhe rritja e numrit të të prekurve nga Covid-19

Epidemiologia Adela Vasili nga ISHP foli në A2 për situatën nga pandemia në vend dhe veçanërisht për rritjen e shifrave gjatë dy ditëve të fundit.