Leja për protesta, Çollaku: Situatë e njëjtë me rrëzimin e komunizmit, s’mund të presim – A2

Leja për protesta, Çollaku: Situatë e njëjtë me rrëzimin e komunizmit, s’mund të presim

Kreshnik Çollaku, shefi i departamentit në marrëdhëniet me jashtë në PD dhe anëtar i kryesisë së kësaj partie, ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 09:00, ku foli për situatën politike në vend dhe protestën e ditës së nesërme nga opozita.