Lekët e Drejtësisë, Ibrahimi: Në 2022 financim të plotë për Vettingun

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:48

Lekët e Drejtësisë, Ibrahimi: Në 2022 financim të plotë për Vettingun

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:48

Qeveria ka parashikuar financim të plotë për organet e vetingut. Edhe pse mandati i përfundon në muajin qershor dhe zgjatja e afatit është futur në ngërç, fondi për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit dhe Komisionerin Publik do të jenë të plota.

Lekët e Drejtësisë, Ibrahimi: Në 2022 financim të plotë për Vettingun

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:48

Qeveria ka parashikuar financim të plotë për organet e vetingut. Edhe pse mandati i përfundon në muajin qershor dhe zgjatja e afatit është futur në ngërç, fondi për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit dhe Komisionerin Publik do të jenë të plota.