Leksionet nuk u mësuan, shqiptarët nuk sigurojnë as pas tërmetit dhe pandemisë

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:31

Leksionet nuk u mësuan, shqiptarët nuk sigurojnë as pas tërmetit dhe pandemisë

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:31

Edhe pas krizës së tërmetit dhe pandemisë shqiptarët, kursejnë për t’u siguruar. Të dhënat e AMF tregojnë për një rritje të kontratave të sigurimit kryesisht për mjetet e transportit dhe pronat, për të cilat qytetarët janë të detyruar nga bankat apo qeveria.

Leksionet nuk u mësuan, shqiptarët nuk sigurojnë as pas tërmetit dhe pandemisë

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:31

Edhe pas krizës së tërmetit dhe pandemisë shqiptarët, kursejnë për t’u siguruar. Të dhënat e AMF tregojnë për një rritje të kontratave të sigurimit kryesisht për mjetet e transportit dhe pronat, për të cilat qytetarët janë të detyruar nga bankat apo qeveria.