Lënia e mandateve, shpjegimi i Ramës, jo si i ndërkombëtarëve – A2

Lënia e mandateve, shpjegimi i Ramës, jo si i ndërkombëtarëve

Kur i duhet t’i bëjnë presion opozitës në Shqipëri, ndërkombëtarët nuk shfaqin ndonjëherë komplekse. Mesazhet mund t’i kenë këshilluese ndonjëherë, herë tjetër kundërshtuese, por ka raste edhe kërcënuese. Ndaj, ashtu siç pritej, reagimet qenë të forta kundër Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim, të cilat morën vendim ekstrem të lënies së mandateve. Por ajo qe ra në sy ishte fakti se asnjë prej ndërkombëtarëve nuk foli për Reformën në Drejtësi.