Leo Messi feston sot 35-vjetorin, lojtari argjentinas njihet si “jashtëtokësori”

Publikuar më: 24/6/2022, ora 07:22

Leo Messi feston sot 35-vjetorin, lojtari argjentinas njihet si “jashtëtokësori”

Publikuar më: 24/6/2022, ora 07:22

Lionel Andres Messi Cuçittini është fëmija i tretë nga katër, të një drejtuesi fabrike çeliku dhe një punëtoreje fabrike prodhimi të magnetëve. Ai ka origjinë italiane dhe spanjolle nga ana e babait, kurse nga ana e nënës ka origjinë katalanase.

Leo Messi feston sot 35-vjetorin, lojtari argjentinas njihet si “jashtëtokësori”

Publikuar më: 24/6/2022, ora 07:22

Lionel Andres Messi Cuçittini është fëmija i tretë nga katër, të një drejtuesi fabrike çeliku dhe një punëtoreje fabrike prodhimi të magnetëve. Ai ka origjinë italiane dhe spanjolle nga ana e babait, kurse nga ana e nënës ka origjinë katalanase.