Letër për Erdoganin, Trump: Mos bëj të fortin, mos u bëj budalla!

Gjuha që Donald Trump përdor në një letër dërguar Presidentit turk Recep Taip Erdogan, është aq e pazakontë sa autenticiteti i saj u vu në dyshim dhe gazetarëve iu desh të merrnin konfirmimin e Shtëpisë së Bardhë.