Letra e Macron dhe Scholz, Kurti: Mbështesim interesimin e Gjermanisë dhe Francës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 17:04

Letra e Macron dhe Scholz, Kurti: Mbështesim interesimin e Gjermanisë dhe Francës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 17:04

Kosova mbështetë interesimin e Gjermanisë dhe Francës për procesin e dialogut me Serbinë. Kështu u shpreh kryeministri, Albin Kurti, duke komentuar letrën e presidentit Emmanuel Macron dhe kancelarit Olaf Scholz për presidentin Aleksandër Vuçiç, në të cilën e këshillojnë që të përgatitet për vendime të vështira për normalizimin e raporteve Beograd-Prishtinë.

Letra e Macron dhe Scholz, Kurti: Mbështesim interesimin e Gjermanisë dhe Francës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 17:04

Kosova mbështetë interesimin e Gjermanisë dhe Francës për procesin e dialogut me Serbinë. Kështu u shpreh kryeministri, Albin Kurti, duke komentuar letrën e presidentit Emmanuel Macron dhe kancelarit Olaf Scholz për presidentin Aleksandër Vuçiç, në të cilën e këshillojnë që të përgatitet për vendime të vështira për normalizimin e raporteve Beograd-Prishtinë.