Letra e pestë, Rama-Bashës: Dialogo! Zgjedhjet më 30 qershor, fushata më 1 qershor

Letrën e 5-të në radhë për Lulzim Bashën, Rama e nis me përgëzime për protestën e mbrëmshme. “Kalimi nga kapsollat e molotovët, te balonat dhe dritat e celularëve ishte një hap domethënës mbrapa!”