Letra nga “Europa Nostra”, kërkesë Metës, Ramës dhe Veliajt për ruajtjen e godinës – A2

Letra nga “Europa Nostra”, kërkesë Metës, Ramës dhe Veliajt për ruajtjen e godinës

Në sheshin para Teatrit Kombëtar, prej më shumë së një viti, protestohet për të ndalur prishjen e godinës. Gazetarja Luela Myftari i mori një intervistë të shkurtër Robert Budinës, i cili reagoi në lidhje me 3 letrat e dërguara së fundmi nga “Europa Nostra”.