Letra prekëse e 7-vjeçares për Babagjyshin, virale në Angli

Gjithçka nisi me një letër për Babagjyshin nga një 7-vjeçare në Angli që dëshironte një shtëpi, një kukull dhe diçka për të ngrënë.