Lëvizja e lirë në BE, Shehu: Penalitete për 40 mijë shqiptarë, shkelën afatet – A2

Lëvizja e lirë në BE, Shehu: Penalitete për 40 mijë shqiptarë, shkelën afatet

Që prej vitit 2010 shqiptarët kanë të drejtë të lëvizin pa viza në BE dhe të qëndrojnë për një periudhë 90 ditore.