Lexime të mira për verën

Kritiku letrar Agim Baçi ishte pjesë e “Dita jonë” për të na sugjeruar disa libra të mirë për sezonin veror. Folëm sot për biografi të personazheve të rëndësishëm dhe romane të shkëlqyer që përbëjnë listën e leximit për kritikun e njohur letrar.