Lezha me një ofertë të shkëlqyer turistike, histori, kulinari, bregdet dhe natyrë

Bregdeti i Lezhës, laguna, kulinaria tanimë e njohur e Zadrimës, kështjellat dhe monumentet historike, vijnë sot në Dita Jonë si një alternativë e shkëlqyer për turizëm të larmishëm familjar. Deputetja e Lezhës Ardiana Jaku, ishte e ftuar në Dita Jonë për të na treguar pse Lezha dhe Shëngjini duhet të merren në konsideratë si një vend i mirë pushimesh.