Lia e majmunit, ISHP: Nuk ka raste të dyshuara, risk i ulët ndaj sëmundjes

Publikuar më: 26/7/2022, ora 15:32

Lia e majmunit, ISHP: Nuk ka raste të dyshuara, risk i ulët ndaj sëmundjes

Publikuar më: 26/7/2022, ora 15:32

Pas ngritjes së Komitetit të Ekspertëve për linë e majmunit, Instituti i Shëndetit Publik deklaron se deri tani nuk ka raste të dyshuara me këtë sëmundje infektive. Ndërkohë mjekët e familjes janë udhëzuar për identifikuar në kohë çdo rast të mundshëm si dhe për ta dalluar këtë sëmundje nga lia e dhenve.

Lia e majmunit, ISHP: Nuk ka raste të dyshuara, risk i ulët ndaj sëmundjes

Publikuar më: 26/7/2022, ora 15:32

Pas ngritjes së Komitetit të Ekspertëve për linë e majmunit, Instituti i Shëndetit Publik deklaron se deri tani nuk ka raste të dyshuara me këtë sëmundje infektive. Ndërkohë mjekët e familjes janë udhëzuar për identifikuar në kohë çdo rast të mundshëm si dhe për ta dalluar këtë sëmundje nga lia e dhenve.