Lia e majmunit, shtohen rastet në SHBA dhe Europë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 15:52

Lia e majmunit, shtohen rastet në SHBA dhe Europë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 15:52

Mjeku infeksionist Eduart Puca flet për situatën e sëmundjes së re që po përhapet në botë, si dhe për pandeminë e COVID-19.