Libani në zi, viktima e dëme të pa llogaritshme pas shpërthimit

Libani shpall 3 dite zie, dhe gjendjen e emergjencës dy javore pas shpërthimi apokaliptik që u mori jetën të paktën 100 personave e plagosi 4 mijë të tjerë. Shpërthimi ndodhi në një fabrikë në portin e Beirutit ku besohet se ishin depozituar 2750 ton nitrat amoni.