Libohovë, abuzonte seksualisht prej 4 vitesh me vajzën e nipit, arrestohet xhaxhai

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:40

Libohovë, abuzonte seksualisht prej 4 vitesh me vajzën e nipit, arrestohet xhaxhai

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:40

Dëshmia para psikologut zbulon një tjetër rast abuzimi seksual me minorene në Libohovë. Xhaxhai 53 vjeç, dyshohet se ka abuzuar për 4 vite me vajzën e mitur të nipit. Pas denoncimit të rastit, policia ka arrestuar personin e dyshuar, ndërsa vajza është marre në mbrojtje dhe po trajtohet nga ana psikologjike dhe mjekësore.

Libohovë, abuzonte seksualisht prej 4 vitesh me vajzën e nipit, arrestohet xhaxhai

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:40

Dëshmia para psikologut zbulon një tjetër rast abuzimi seksual me minorene në Libohovë. Xhaxhai 53 vjeç, dyshohet se ka abuzuar për 4 vite me vajzën e mitur të nipit. Pas denoncimit të rastit, policia ka arrestuar personin e dyshuar, ndërsa vajza është marre në mbrojtje dhe po trajtohet nga ana psikologjike dhe mjekësore.