Libraria e kthyer në “fabrikë” kamuflazhi

Publikuar më: 6/3/2022, ora 19:08

Libraria e kthyer në “fabrikë” kamuflazhi

Publikuar më: 6/3/2022, ora 19:08

Të ndihmosh në Ukrainë nuk është e thënë të regjistrohesh për në vijën e parë të frontit. A2 CNN ka hyrë në një tjetër front lufte, ku ndihmohet në një formë ndryshe. Godina ka qenë më parë një librari. Ashtu si në kohë lufte, të gjithë mbajnë afër radiot për të mësuar më shumë lidhur me situatën dhe fatin e familjeve të tyre.

Libraria e kthyer në “fabrikë” kamuflazhi

Publikuar më: 6/3/2022, ora 19:08

Të ndihmosh në Ukrainë nuk është e thënë të regjistrohesh për në vijën e parë të frontit. A2 CNN ka hyrë në një tjetër front lufte, ku ndihmohet në një formë ndryshe. Godina ka qenë më parë një librari. Ashtu si në kohë lufte, të gjithë mbajnë afër radiot për të mësuar më shumë lidhur me situatën dhe fatin e familjeve të tyre.