Libri i javës: “I keqi i vetes”, një roman mbi ikjen dhe qëndrimin – A2

Libri i javës: “I keqi i vetes”, një roman mbi ikjen dhe qëndrimin

Në Dita Jonë, i ftuari i përjavshëm, Agim Baçi, kritik letrar.

Shkarkoni aplikacionin e A2