Libri i javës, “Terapi dhe gënjeshtra”, nga Irvin Yalom – A2

Libri i javës, “Terapi dhe gënjeshtra”, nga Irvin Yalom

Një roman provokues, mbi marrëdhëniet terapist – pacient, nga shkrimtari amerikan, njëkohësisht kryetar i shoqatës së psikoterapeutëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kritiku letrar, Agim Baçi, shpjegon në Dita Jonë, pse ia vlen të lexohet.

Shkarkoni aplikacionin e A2