Licencimet dhe ligji i sportit, FSHF mbledh Presidentët e klubeve – A2

Licencimet dhe ligji i sportit, FSHF mbledh Presidentët e klubeve

Problemet e licencimit, ku disa prej klubeve rrezikonin pjesëmarrjen në kampionat në fillimin e sezonit, kthyen në domosdoshmëri marrjen e masave nga Federata Shqiptare e Futbollit.