Liderët e G7 premtojnë vaksina për vendet e varfëra

Pandemia koronavirus dhe rimëkëmbja ekonomike ishin në fokus të takimit të liderëve të G7-ës. Kryeministri britanik, Boris Johnson, i cili udhëhoqi punimet e samitit të mbajtur në mënyrë virtuale, premtoi dhurimin e tepricave të vaksinave anti-covid të vendit të tij për shtetet e varfëra të botës.