Lidhjet e Mcgonigal në Tiranë, Balla pranon se e ka takuar, PD të enjten interpelancë me Ramën

Publikuar më: 30/1/2023, ora 16:37

Lidhjet e Mcgonigal në Tiranë, Balla pranon se e ka takuar, PD të enjten interpelancë me Ramën

Publikuar më: 30/1/2023, ora 16:37

Vizitat dhe takimet e Charles McGonigal në Tiranë, vijojnë të trazojnë politikën shqiptare, ku përveç kryeministrit Rama dhe sekretarit të Përgjithshëm të PS, edhe kreu i grupit parlamentar socialist pranon frekuentimin me zyrtarin e FBI tashmë nën proces gjyqësor në SHBA. Por Taulant Balla pohon që nuk bëhet fjalë për takime zyrtare.

Lidhjet e Mcgonigal në Tiranë, Balla pranon se e ka takuar, PD të enjten interpelancë me Ramën

Publikuar më: 30/1/2023, ora 16:37

Vizitat dhe takimet e Charles McGonigal në Tiranë, vijojnë të trazojnë politikën shqiptare, ku përveç kryeministrit Rama dhe sekretarit të Përgjithshëm të PS, edhe kreu i grupit parlamentar socialist pranon frekuentimin me zyrtarin e FBI tashmë nën proces gjyqësor në SHBA. Por Taulant Balla pohon që nuk bëhet fjalë për takime zyrtare.