Liga e Kombeve, Reja: Vendimtare në Bjellorusi, synojmë të fitojmë grupin

Shqipëria nis përgatitjet për Ligën e Kombeve. Trajneri Edy Reja publikoi listën me 28 futbollistë, aty ku risitë nuk mungonin, me grumbullimin e 17-vjeçarit të Interit, Ramën Çepele apo thirrjen e Kamberit dhe Brojës në sulm.