Liga e përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës në pingpong

Publikuar më: 6/6/2022, ora 11:44

Liga e përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës në pingpong

Publikuar më: 6/6/2022, ora 11:44

Këtë fundjavë u zhvillua dhe liga e përbashkët mes Shqipërisë dhë Kosovës në pingpong, e cila bashkoi qindra të apasionuar pas këtij sporti në qytetin e Shkodrës.

Liga e përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës në pingpong

Publikuar më: 6/6/2022, ora 11:44

Këtë fundjavë u zhvillua dhe liga e përbashkët mes Shqipërisë dhë Kosovës në pingpong, e cila bashkoi qindra të apasionuar pas këtij sporti në qytetin e Shkodrës.