Liga unike e basketbollit Shqipëri-Kosovë

Gazetari i A2, Krist Martiro, jep detaje nga marrëveshja zyrtare e krijimit të ligës unike mes Federatës Shqiptare të Basketbollit dhe asaj të Kosovës.