“Ligj tjetër për reformën në drejtësi”, Nesturi: Kam informacion që do të jetë për performancën e gjyqtarëve e prokurorëve

Publikuar më: 14/9/2022, ora 14:14

“Ligj tjetër për reformën në drejtësi”, Nesturi: Kam informacion që do të jetë për performancën e gjyqtarëve e prokurorëve

Publikuar më: 14/9/2022, ora 14:14

Një ligj tjetër që ende nuk është bërë publik pritet për thellimin e reformës në drejtësi. Lajmin e ka dhënë në studion e “Ditarit” në A2 CNN analisti Plator Nesturi, sipas të cilit, ka të bëjë me performancën e gjyqtarëve dhe prokurorëve, ndërsa priten edhe penalitete.

“Ligj tjetër për reformën në drejtësi”, Nesturi: Kam informacion që do të jetë për performancën e gjyqtarëve e prokurorëve

Publikuar më: 14/9/2022, ora 14:14

Një ligj tjetër që ende nuk është bërë publik pritet për thellimin e reformës në drejtësi. Lajmin e ka dhënë në studion e “Ditarit” në A2 CNN analisti Plator Nesturi, sipas të cilit, ka të bëjë me performancën e gjyqtarëve dhe prokurorëve, ndërsa priten edhe penalitete.